Eveniment

Patru apartamente au fost distruse de foc în Basarabeasca

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situații Excepționale (SPCSE), acoperișul unui bloc de locuit cu două etaje a fost cuprins de flăcări. „O suprafață de 400 de metri pătrați din acoperișul blocului, dar și interiorul a patru apartamente de la etajul doi au fost distruse de foc. Totodată, alte patru apartamente de la etajul întâi al blocului au fost salvate de flăcări, fără ca cineva să aibă de suferit”, a comunicat SPCSE.

„Inspectorii SPCSE urmează să stabilească cauza izbucnirii incendiului, una dintre ipotezele cercetate fiind nerespectarea normelor antiincendiare la utilizarea aparatelor de uz casnic (de gătit)”, a menționat aceeași sursă.

În context, pompierii roagă cetățenii să fie prudenți și să respecte normele de securitate, pentru a evita izbucnirea incendiilor. În cazul în care observă producerea acestora, este importantă alertarea promptă a Serviciului 901, în caz contrar incendiul poate obține răspîndire pe suprafețe mari, cu pericol pentru locuințele vecine și chiar pentru viețile oamenilor.

Moldpres
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *