Interpreta Silvia Grigore, pe lista PSRM! Alţi candidaţi socialişti la funcţia de consilieri municipali

Partidul Socialiştilor a organizat astăzi, cu prilejul Zilei Internaţională a Muncii, un „Marş al echităţii sociale” în Chişinău şi la Comrat. După ce au mers în coloană spre Parcul Afganezilor din capitală, socialiştii au organizat un miting în cadrul căruia au fost prezentaţi candidaţii PSRM la funcţia de consilieri municipali.

Astfel, pe lista socialiştilor figurează fostul premier, deputatul Zinaida Greceanîi, care este și candidatul PSRM la funcția de primar general al capitalei. În listă se mai regăsesc deputații socialiști Ion Ceban și Vlad Bătrâncea, fostul ministru al Sănătății, Larisa Catrinici şi fostul ministru de Externe, Andrei Stratan. Spre surprinderea multora, pe lista socialiştilor figurează şi interpreta Silvia Grigore.

„Este cineva care nu o ştie pe Silvia Grigore?”, a întrebat de pe scenă, la microfon, liderul socialist Igor Dodon.

1mai1

„Mai vino seara pe la noi”, a recitat un vers dintr-un hit de odinioară Silvia Grigore. „Socialiştii!”, a mai strigat la microfon interpreta.

Numele Silviei Grigore a apărut alături de cel al lui Igor Dodon în iulie 2014, când interpreta, alături de Olga Ciolacu şi Igor Cuciuc, au concertat la Moscova în cadrul unei întâlniri a lui Igor Dodon, liderul PSRM, cu diaspora moldovenească din capitala rusă. Atunci presa de la Chişinău a scris că Silvia Grigore striga de pe scenă “Trăiască moldovenii!” şi “Igor Dodon! Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova!”.

De notat că printre candidaţii socialişti la funcţia de consilieri municipali mai figurează Adrian Lebedinschi, jurist, Tatiana Cunețchi, economist, Piotr Burduja, economist, Alexandr Odințov, politolog, Svetlana Popa, economist.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.