(foto, video) Ziua Independenței: Pasha Parfeni a cântat pe scena din PMAN într-un tricou #NuPlaha

14089096_10210321674895899_2768074478208869468_n
Foto: Facebook / Natalia Morari

În cadrul evenimentul dedicat sărbătoririi celor 25 de ani de Independenţă a țării noastre, interpretul Pasha Parfeni a ieșit în această seara pe scena din PMAN într-un tricou negru cu inscripția „#NuPlaha”. Gestul artistului a stârnit un val de reacții și admirație pentru curajul cu care a făcut acest gest.

„La mulți ani, Moldova! Sunt sigur că fiecare dintre noi visează la o Moldovă independentă de corupţie, independentă de oligarhi. Sunt sigur că fiecare dintre noi este gata să-şi dea cămaşa de pe el pentru asta. Eu o să-mi scot cămașa. Vreau să vă rog să mi susțineți cu lumina și telefoane. Te iubesc, Moldova!”, a spus interpretul şi s-a dezbrăcat de cămaşă, rămânând într-un tricou cu inscripţia „#NuPlaha”.

După ce a ieșit de pe scena din PMAN, Pasha a scris pe Facebook: „Nu era momentul”, mi-a spus cineva de la regie. Dar oare când va fi „momentul”?”

„Există unii care se ascund sub „așa-i meseria” și prestează fără prea multe remușcări pentru criminalii care jefuiesc acest stat de 25 de ani. Și există oameni ca Pasha Parfeni, care aleg să traiască în demnitate și cu capul sus. Să ne bucuram că mai avem așa oameni printre noi!”, a scris pe Facebook activistul Alexandru Cozer.

Facebook / NuPlaha
Facebook / NuPlaha
Photo Credit: Facebook / Natalia Morari
Photo Credit: Facebook / Natalia Morari

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente