(VIDEO) Premier League: Chelsea își continuă parcursul impecabil. Leicester și Arsenal, la primele victorii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chelsea Londra își continuă parcursul impecabil din debutul acestui sezon, iar Leicester și Arsenal au înregistrat sâmbătă primele victorii în trei etape de Premier League.

Tunarii s-au impus cu 3-1, în deplasarea de la Watford, în timp ce „vulpile” au trecut pe teren propriu de Swansea, cu 2-1.

Trupa de pe Emirates a dominat clar prima repriză de pe Vicarage Road, una în care a marcat de trei ori, prin Santi Cazorla (9), Alexis Sanchez (40) şi Mesut Ozil (45). Singurul gol al gazdelor a fost înscris de jucătorul venit de la Juventus, Roberto Pereyra (57), după o fază de cascadorii râsului.

Campioana Leicester a deschis scorul prin Jamie Vardy (32) şi l-a majorat prin fundaşul jamaican Wes Morgan (52). Riyad Mahrez a ratat apoi un penalty, înainte ca Leroy Fer să închidă tabela în minutul 80.

Chelsea a pornit ca din tun acest sezon, sub comanda managerului italian Antonio Conte. „The Blues” au maximum de puncte, după ce au trecut pe teren propriu de Burnley, cu 3-0, goluri fiind marcate de Eden Hazard (9), Willian (41) şi Victor Moses (89).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...