(VIDEO) Ambasadorul SUA la Chişinău felicită Republica Moldova cu ocazia a 25 de ani de Independență

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, James D. Pettit, felicită poporul moldovenesc cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

„Suntem mândri că am fost printre primele țări care au recunoscut independența Moldovei. În acești 25 de ani, Republica Moldova a făcut progrese pe calea integrării europene și a depus eforturile necesare pentru a se apropia de standardele europene, pentru a-și consolida economia și ași dezvolta societatea.

25 de ani este o vârstă fragedă pentru un stat. Fiind o națiunea tânără, Moldova mai are mulți pași de făcut spre progresul de care să se bucure toți cetățenii, pași care vor solicita dedicație totală a valorilor democratice.

Statele Unite a fost alături ca prieten și partener de dezvoltare și suntem bucuroși să continuăm acest parteneriat. 25 de ani împreună, 25 de ani de relații bilaterale cu SUA și după cum a declarat președintele Obama, sperăm la alți 25 de ani de parteneriat și progres. La mulți ani, Republica Moldova”, afirmă ambasadorul în mesajul video.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...