(video) Piesa „Sub pielea mea” de Carla’s Dreams a ajuns în playlistul celui mai important radio francez

carla

Melodia celor de la Carla’s Dreams a intrat în playlist-ul celui mai mare radio din Franța, NRJ. La 12 ani de la succesul mondial pe care l-a înregistrat „Dragostea din tei”, tot moldovenii reușesc să facă cunoscută o melodie românească în Europa.

În ianuarie apărea videoclipul, poate cel mai hot și cel mai îndrăzneț lansat anul acesta. Acum, se laudă cu peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube, scrie ZUTV

PC: kankan.md
PC: kankan.md

„Dă play și trăiește și tu ce am simțit eu. În această dimineață, în drum spre plajă, am ascultat Carla’s Dreams la radioul muzical numărul 1 din Franța, NRJ. ZU-ul francezilor, cum ar veni. Doar că are 6 milioane de ascultători, pe măsura populației din Hexagon.

Nu știu dacă pot să vă descriu bucuria. Un cântec în limba română la un radio gigant. Au trecut 12 ani de la succesul planetar „Dragostea din tei”, practic de când limba română nu s-a mai auzit pe tot globul. Ironic, dar, după un deceniu, tot basarabenii sunt cei mai buni ambasadori ai limbii române. Nu vă imaginați cât de greu este să intri, ca artist român, în playlist-ul unui radio cum e NRJ. Practic, sunt șanse ceva mai mari să câștigăm o medalie de aur la proba de badminton de la Olimpiadă decât să-ți auzi limba maternă cântată într-o țară cum e Franța” spune Mihai Morar care a descoperit întâmplător piesa la radio.

NRJ este un post de radio francez privat fondat în 1981, inițial acronimul era pentru Nouvelle Radio des Jeunes (Radio Nou pentru Tineri). Din 2007 sloganul radioului este: Doar hituri!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente