Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Acţiune de simulare a concursului „Testare pentru fiecare"

   2377

Primăria municipiului Chişinău invită mass-media la o acţiune de simulare a concursului „Testare pentru fiecare". Evenimentul va avea loc vineri, 26 august, ora 12.00, în scuarul din faţa Liceului român-francez „Gheorghe Asachi"(str. Puşkin).

La acţiune sunt invitaţi toţi doritorii de a participa la concursul „Testare pentru fiecare", pentru a afla condiţiile şi modul de desfăşurare a probelor.

Amintim că testarea cunoştinţelor la gramatică şi exprimare corectă, organizată tradiţional cu prilejul Sărbătorii Limbii Române, va avea loc sâmbătă, 27 august, ora 13.00, în incinta Facultăţii de Litere a USM (str. M. Kogălniceanu, 65, bloc1). 

Evenimentul este organizat de Primăria Chişinău, Facultatea de Litere a USM, Casa Limbii Române „Nichita Stănescu", în parteneriat cu editurile Arc, Cartier, Ştiinţa, Bestseller. Rezultatele concursului vor fi anunţate la 30 august a.c. Câştigătorii vor fi premiaţi cu dicţionare, cărţi de valoare, albume, CD-uri, e-Reader-uri. Organizatorii promit şi alte premii surpriză!

Direcţia Relaţii Publice, 
Primăria mun. Chişinău