Carlo Ancelotti şi-a pus fiul antrenor secund la Bayern

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Carlo Ancelotti şi-a numit fiul, Davide Ancelotti, antrenor secund la Bayern Munchen. Cei doi formează primul tandem tată-fiu care pregăteşte o echipă în istoria Bundesligii.

În vârstă de doar 27 de ani, Davide a jucat fotbal la tineretul lui AC Milan, însă nu a reuşit să facă pasul la echipa mare şi s-a concentrat pe studiile legate de ştiinţa sportului.

Astfel, a ajuns în staff-ul lui Real Madrid, ca preparator fizic, în perioada în care tatăl său se afla pe banca formaţiei din capitala Spaniei.

Iniţial, s-a crezut că la Bayern va îndeplini acelaşi rol, însă şi datorită faptului că se descurcă excelent în limba germană, a fost avansat în funcţia de secund.

„Îi sprijin pe restul antrenorilor din staff în timpul antrenamentelor şi a şedinţelor dinaintea meciurilor. Pe teren, explic exerciţiile sau ajut cu traducerea. Tatăl meu vorbeşte bine limba germană, dar încă nu înţelege tot”, a declarat Ancelotti jr.

Spre deosebire de tehnicianul de 57 de ani, Davide Ancelotti se descurcă perfect în limba germană, aşa cum se poate observa dintr-un interviu acordat site-ului oficial al bavarezilor.

„Îmi place germana. E dificilă, dar o găsesc foarte interesantă”, a explicat fiul fostului antrenor de la AC Milan, Chelsea şi PSG.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...