5 recomandări de evenimente pentru ziua marți, 23 august

laclac

Vara 2016 se scurge încetișor spre sfârșit, echipa #diez vă recomandă să profitați din plin și vă propune următoare selecție de evenimente pentru marți, 23 august 2016.

#1. Animator – Atelier de animaţie pe tabletă

Atelier de animaţie pe tabletă organizat de Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă” în perioada 23-25 august 2016, zilnic între orele 14.00-16.00. Se pot înscrie elevi din clasele a 7-9-a la tel. 022 229556 sau prin email la adresa [email protected]. Numărul de locuri este limitat. Atelierul va avea loc în Centrul de Excelenţă şi Instruire al bibliotecii (str. Şciusev 65, intrare din str. Puşkin, scara 3). Detalii în eveniment. 

#2. Alimentarea pentru începutul sarcinii. 23 august, 16:00

Te așteptăm marți, 23 august 2016 la o lecție pentru orice femeie care planifică o sarcină sau este în cursul uneia cu Iulia Mugescu (reprezentant al BITONIC Austria) și Sergiu Munteanu (medic neurolog).

Durata: 1:30 min. Se vor oferi mici gustări din partea casei, la ora 16:00, la Fundația BIOTONIC, detalii pe Facebook.

#3. Eveniment Special Professional Speaker

Vă invităm pe data de 23 august 2016, la ora 19:00, la CIELO LOUNGE Restaurant la o întâlnire de suflet cu toată Comunitatea Oratorilor Professional Speaker. Detalii în eveniment.

Evenimentul are scopul de a ne revedea și să susținem discursuri în fața unui public mai mare și mai puțin cunoscut.

Programul evenimentului:
– Prezentarea evoluției a cursului Professional Speaker;
– Prezentarea noilor proiecte marca Professional Speaker;
– 5 discursuri pregătite, de 7 minute, cu tema la alegerea voastră;
– 5 discursuri improvizate, de 2 minute, pe teme diferite, ce vor fi anunțate pe loc;
– Networking și timp de relaxare.

#4. Christiania – 40 de ani de ocupație

Filmul „Christiania – 40 de ani de ocupație” relatează istoria unei comunități de squateri, ce au ocupat o bază militară abandonată în centrul orașului Copenhaga în Danemarca.

Christiania există din 1971, când idealismul tinerilor și deficitul de locuințe accesibile a motivate sute de tineri să ocupe 85 de acri de clădiri abandonate, din cărămidă, lemn, metereze și canale, adaptându-le la condițiile casnice de trai. Găsind destul de nepotrivit din punct de vedere politic să-i alunge pe tinerii colonizatori, guvernul Danemarcei a denumit Christiania un ”un experiment social de scurtă durată”. La ora 20:30, la Apartamentul Deschis, detalii pe Facebook. 

#5. Singuri Acasă 3D la Cinema Patria

Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun, animația SINGURI ACASĂ, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj, și lor li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress și Albert Brooks. Detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente