RIO 2016: Luptătorul Nicolae Ceban și-a încheiat competiția de la Jocurile Olimpice. Care este rezultatul lui

1
Foto: unitedworldwrestling.org

Luptătorul Nicolae Ceban, portdrapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de la Rio a părăsit competiția, în optimi, după ce a pierdut în fața sportivului din România, Albert Ramazanovici Saritov, cu scorul de 1:3. Acesta a luptat la categoria de 97 de kg.

Menționăm că Nicolae Ceban este la a treia prezență la Jocurile Olimpice. Sportivul este multiplu campion naţional, premiant al Campionatului Europei. De asemenea, el reprezintă Clubul Sportiv Republican „Dinamo”, fiind înrolat în  Departamentul trupele de carabineri cu gradul militar de căpitan. Ceban, discipol al antrenorului emerit al Republicii Moldova Nicolae Oriol, este deţinător al medaliei de bronz la Campionatul European de lupte libere, ediţia 2011, finalist al Campionatului Mondial Universitar 2012.

1

Tot astăzi, cu începere de la ora 15:30 în concurs la proba de maraton a intrat ultimul sportiv moldovean, alergătorul Roman Prodius. Cea mai bună clasare a atletului nostru de până acum este poziția 31, ocupată la Campionatul Mondial din 2015 (Beijing).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente