Pentru cei care călătoresc în Ucraina! Un punct de trecere din estul țării a fost închis

4dac980b8d06b66fa8456b2012b0f4d3

La solicitarea acordului din partea autorităţii de frontieră ucrainene, în zilele de 20 și 21 august, fluxul de călători, în special cel al camioanelor marfare, va fi redirecționat prin punctul de trecere „Palanca – Maiaki-Udobnoe”.

Solicitarea parvine în contextul desfășurării unor lucrări de reparație a drumului dintre punctele de trecere Tudora (RM) și Starokazacie (UKR).

Participanții la traficul transfrontalier, care pleacă sau tranzitează Ucraina prin punctul de trecere Tudora, sunt rugați să prezinte atitudine conștiincioasă la modificările de deplasare impuse.

Deasemenea, rămâne sistată activitatea punctului de trecere „Cosăuţi – Iampol”, din cauza unei defecțiuni tehnice la bacul, care asigură transportul peste râul Nistru. Participanţii la traficul transfrontalier care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctul de trecere nominalizat sunt atenționați să se folosească de serviciile altora, dislocate în proximitate, „Soroca – Ţekinovka” (interstatal) și „Soroca -Țekinovka” (local).

La fel, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată aplicația ”TRAFIC ONLINE”, unde este prezentată media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei (rutier) pentru toate categoriile de mijloace de transport: autoturisme/autocare și camioane. Aplicația oferă posibilitatea alegerii unui traseu de traversare a frontierei mai puțin aglomerat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente