7 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 18 august

summer27

Toamna se apropie cu pași rapizi, dar asta nu trebuie să ne speri, ci din contra să ne motiveze să savurăm cele mai frumoase clipe ale verii 2016. Iată recomandările noastre pentru ziua de joi, 18 august.

#1. Club de Presă: „Valorificarea potențialului diasporei în Moldova”

Republica Moldova furnizează țărilor de destinație ale migranților o generație tânără, talentată și dornică de reușită care, dacă nu va fi pusă în valoare, riscă să fie pierdută pentru totdeauna. Iată de ce, tot acest potențial uman trebuie valorificat în beneficiul țării și al cetățenilor ei. Acum e momentul potrivit pentru a depăși relația cu diaspora bazată pe modelul oferirii de remitențe, iar accentul trebuie să fie pus pe proiecte comune axate pe transfer de cunoștințe, abilități, deprinderi de viață și muncă. Subiectul va fi abordat în cadrul evenimentelor dedicate diasporei, organizate la sfârșitul lunii august de BRD și partenerii săi, OIM, SDC, GIZ – Congresul Diasporei (19-20 august), Forumul de Afaceri al Diasporei / Diaspora Business Forum (21 august).

Ședința Clubului de presă va avea loc joi, 18 august 2016, începând cu ora 16.00, la sediul BRD de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 180, etajul 12, biroul 1211. (sala de conferințe). Detalii în eveniment. 

#2. Chisinau Toastmaster’s Meeting – Welcome to the land of happiness

Vreți să vorbiți în engleză, veniți la întâlnirea Toastmaster. La ora 18:30, la Le Roi. Detalii pe Facebook.

#3. Doru Ciocanu își lansează noua carte la Librăria din Centru

Alături de autor, vor vorbi: Guzun Igor, Vasile Gribincea, Iulian Ciocan. Sesiune de autografe. Preț promoțional. Lume bună. La ora 18:15, la Librăria din Centru. Detalii în eveniment.  

#4. Frumoasa călătorie a urșilor panda

Teatrul „Geneza Art” te invită pe data de 18 august la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca. La ora 19:00, pe str. Alexei Mateevici 109/1, detalii pe Facebook.  

#5. O-Live Music

Seri muzicale cu prestație Live în Restaurantele Oliva. Începutul la ora 19:00.

#6. Proiecție de film „Home”

Vă invităm la următoarea proiecție de film documentar – „Home”. Durată: 93 minute. Autorul filmului: Yann Arthus-Bertrand. La ora 20:30, la Cinematograful de la Buiucani, detalii în eveniment.

#7. SINGURI ACASĂ 3D (RO) la Cinema Patria

Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun, animația SINGURI ACASĂ, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj, și lor li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress și Albert Brooks.

Producători sunt Chris Meledandri, fondator și CEO Illumination, împreună cu Janet Healy, colaboratoarea sa de lungă durată, iar regizori sunt Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2) și Yarrow Cheney. Scenariul le aparține lui Brian Lynch, Cinco Paul & Ken Daurio. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente