12:10:35 19.04.2024
Stiri

Liderul unui partid promite să „AUTODIZOLVE imediat” formațiunea. În ce condiții se va întâmpla asta

Politică 17.08.2016 15:00 Vizualizări1849 Autor: Ziarul National
Liderul unui partid promite să „AUTODIZOLVE imediat” formațiunea. În ce condiții se va întâmpla asta facebook


Liderul Partidului „Dreapta”, Ana Guțu, împărtășește ideea enunțată de fostul președinte al României, Traian Băsescu, care a spus că „politicienii de la Chișinău și-au dorit o țară pentru ei și nu pentru poporul român” și promite că va demonstra că formațiunea pe care o conduce urmărește cu toată sinceritatea să înfăptuiască Unirea R. Moldova cu România.

„În contextul celor spuse de Traian Băsescu vreau să menționez că Partidul unionist „Dreapta” se va autodizolva imediat după votarea Unirii R. Moldova cu România”, a scris aceasta pe o rețea de socializare.

Amintim că Traian Băsescu a declarat ieri, la Izvorul Mureșului, că Unirea celor două maluri de Prut era să fie făcut deja, dacă politicienii de la Chișinău își doreau acest lucru.

„Din păcate, oamenii politici din R. Moldova nu informează cetățenii despre avantajele UE. Ei au două abordări mincinoase: prima este că R. Moldova e o țară sigură prin constituție, pentru că aceasta și-a declarat neutralitatea. E o minciună! Trebuie să te recunoască și celelalte state ca fiind un stat neutru. Neutralitatea nu este un lucru suficient doar pentru că-l afirmi. R. Moldova nu are recunoaștere ca stat neutru de la nimeni. Este una din gogoșile politicienilor, R. Moldova are nevoie de alianțe pentru a-și garanta siguranța. A doua minciună este că mai devreme sau mai târziu R. Moldova va adera la UE. Vă spun că R. Moldova nu are nicio perspectivă de a deveni țară membră a UE, cum nu are nici Ucraina și nici Belarus”, a mai adăugat Traian Băsescu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md