Pokemon Go în variantă rusească – „Discover Moscow. Photo“. Utilizatorii îi vor vâna pe Pușkin sau Petru I

1
Foto: colaj foto surse:static4.gamespot.com/reporterntv.ro

La sfârșitul lunii august, în Rusia, la Moscova, urmează să fie lansat un joc, similar cu Pokémon Go, „Discover Moscow. Photo”. De data aceasta pokemonii vor fi înlocuiți cu personaje celebre din istoria Rusiei, precum Pușkin sau Petru cel Mare, informează BBC.

Scopul acestui joc este de a mări interesul public pentru moștenirea culturală bogată a Moscovei și de a oferi utilizatorilor un nou motiv pentru a se plimba mai mult pe uriașele bulevarde și străzi ale capitalei Rusiei.

Pe lângă acest lucru, utilizatorii noii aplicații cor ave posibilitatea să să își facă și selfie cu personalitățile istorice. Autorii aplicației „Discover Moscow. Photo” susțin că fiecare personaj va fi plasat în capitala Rusiei și va fi marcat pe harta geografică. Jocul de pe telefonul mobil care combină lumea reală cu grafica pe calculator.

Referindu-se la felul în care vor fi identificate aceste personalități, reprezentanții orașului au declarat că imediat ce un utilizator va fi în raza a 50 de metri a coordonatelor respective, acesta va putea vedea și localiza un personaj virtual celebru, pe camera telefonului mobil.

Photo Credit: itunes.apple.com
Photo Credit: itunes.apple.com
Photo Credit: cdn.rbth.com
Photo Credit: cdn.rbth.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente