(VIDEO) Un tânăr de 18 ani din Drochia a încercat să vândă droguri unui ofițer sub acoperire

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 18 ani din satul Ochiul-Alb, Drochia a fost reținut în flagrant în timp ce intenționa să comercializeze șase pahare de 200 ml de marijuana unui ofițer sub acoperire, contra sumei 3000 de lei. Acum tânărul este cercetat penal și dacă va fi găsit vinovat, riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

Un alt caz de circulație a substanțelor narcotice a fost depistat în orașul Drochia. Polițiștii au stabilit că un bărbat de 39 de ani, locuitor al orașului Drochia, care consumă și păstrează substanțe narcotice la domiciliu.

În urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au depistat aproximativ 1 kg de substanţă vegetală de culoare brună asemănătoare cu paiele de mac, seringi, vase în care au fost preparate substanţele narcotice și 10 sticle cu acetonă.

Suspectul este cercetat în stare de libertate. Acesta nu este la prima abatere de la legislație, anterior a fost judecat pentru infracțiuni similare.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Dacă i se va demonstra vinovăţia, bănuitul riscă închisoare de la 1 la 6 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...