(video) Unde-s tinerii: Răzvan Chirița: Dragi tineri, implicați-vă, fiți păsători de tot ce se întâmplă în jur

razvan

Odată ajuns la Mereni, ești instantaneu cucerit de satul care te îndeamnă parcă, să rămâi mai mult. Aerul tineresc din localitate te energizează și te motivează la lucruri mărețe. Pe noi, ne-a condus către Răzan Chirița, unul dintre cei mai activi tineri din sat. Răzvan ne-a molipsit cu zâmbetul lui și ne-a povestit despre cele mai dragi proiecte inițiate aici.

Voluntariat, activism, jurnalism, implicare, activități, evenimente și Mereni – acestea și încă multe altele relaționate, ar fi cuvintele potrivite pentru a-l descrie pe unul dintre cei mai activi tineri din satul Mereni, Anenii Noi. Răzvan Chirița este clasa a 12-a la Liceul Teoretic „Emil Nicula” din sat, iar de câțiva a descoperit că, anume prin mici inițiative la nivel local, lumea poate fi schimbată, ceea ce l-a făcut să prindă mai multă încredere în sine și în tinerii din comunitatea sa.

Încearcă să diversifice domeniile în care este activ, și asta pentru că își dorește să crească, iar astfel, să fie pregătit pentru provocările ce apar zi de zi.

Din februarie, a început să facă parte din familia Consiliului Național al Tineretului din Moldova. De la dezvoltare instituțională și până la comunicare și PR, Răzvan recunoaște că deja a reușit să învețe foarte multe lucruri utile fiind voluntar aici.

La Mereni, el mai este cunoscut ca și tânărul jurnalist. Are un blog, publică articole în ziarul raional și are grijă să informeze la timp cititorii portalului local mereni.md.

Descoperiți-l pe Răzvan în următorul reportaj video.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente