Recomandări de evenimente pentru marți, 16 august

1TLUBAFKI0

Începem săptămâna cu bună dispoziție și evenimente distractive. Iată recomandările noastre.

#1. Curs de simbolism și desen Africa Neagră. Măști africane

Asociația culturală Noua Acropolă Chișinău vă invită începând cu 16 august 2016, la Curs de simbolism și desen de măști africane. Cursul de va desfășura pe parcursul a două săptămâni, cu regularitatea unei întâlniri pe săptămână, în fiecare marți (16 august și 23 august), în intervalul orar 15:00-17:00. Detalii – vedeți aici.

 

#2. DIY Club: Create Your Bookmark

American Resource Center te invită la un nou eveniment creativ. Alătură-te voluntarilor, începând cu ora 15:00, și crează-ți propriul semn de carte. Cei de la ARC îți vor furniza materialele necesare, tu trebuie să vii doar cu creativitatea și un act de identitate. Află detalii despre participare pe Facebook.

 

#3. Training „Sutul Magic” cu Valentin Dolganiuc

Vino să vorbești despre succes și de ce este important să nu ții cont de scuze atunci când ai o țintă fixă. Trainingul este ținut de către Valentin Dolganiuc (adresa: str. București 90) începând cu ora 18:00. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook.

 

#4. Ultimate Frisbee practice with Flying Mamaligas

Vino la un nou joc de frisbee alături de Flying Mamaligas. Nu uita să aduci un tricou de culoare închisă și unul de culoare deschisă pentru distingerea echipelor. Evenimentul are loc pe strada Studenților 2/2, începând cu ora 19:00. Detalii poți afla pe Facebook.

 

#5. Exhibition Hands Incorporation: Wine & Acoustic

Mâinile oamenilor pot spune mai multe decât chipul lor. Cel puțin, de această părere este Gabi, care a inițiat un proiect social în care fotografiază mâinile oamenilor în timp ce le ascultă istoriile de viață. Marți, cei de la Korovva promit mult vin pentru cei ce vin la expoziție, au Acoustic și multe istorii de povestit și ascultat. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente