Moldova participă în premieră la Târgul Internațional „Tourest 2017” și va avea o prezentare specială

1
Foto: tourest.eu

Republica Moldova va participa pentru prima dată la Târgul Internaţional de turism – Tourest 2017. Cu această ocazie organizatorii evenimentului au pregătit pentru ţara noastră o ofertă specială. Aceștia vor oferi Moldovei un asistent/interpret local la stand, o prezentare de ţară de 45 de minute în cadrul programului destinaţiilor turistice „Clubul călătorilor” din agenda evenimentului, spaţiu expoziţional amenajat, deschis din două părţi, o bună promovare cu participarea la talk-show-ri şi reflecţii în mass-media.

Anunțul a fost făcut de către Agenţia Turismului a Republicii Moldova. Evenimentul se va desfășura în perioada 10-12 februarie 2017, la Tallinn, Estonia se va organiza târgul internaţional de turism „Tourest 2017”.

Evenimentul organizat anual de către Asociaţia de Turism din Estonia este considerat cel mai important târg specializat din ţările baltice. Târgul internaţional de turism „Tourest 2017” reprezintă o platformă de promovare a turismului pe toate segmentele (servicii turistice, hoteliere, turism activ, culinar, rural, media, evenimente şi turism cultural, destinaţii turistice internaţionale şi locale, servicii de asigurări etc. şi oferă oportunitatea organizaţiilor, companiilor şi operatorilor turistici, jurnaliştilor şi reprezentanţilor mass-media din diferite ţări să interacţioneze şi să stabilească contacte în perspectiva lansării relaţiilor de cooperare.

Participarea companiilor de turism din ţara noastră la „Tourest 2017” va contribui la sporirea vizibilităţii Republicii Moldova ca destinaţie turistică, şi va oferi posibilitatea de a lansa contacte cu potenţialii parteneri din Estonia şi alte state.

Înregistrarea participanţilor se va încheia la 16 decembrie 2016. Doritorii de a participa la eveniment pot afla informații suplimentare accesând www.tourest.eu sau apela la persoana de contact, dna Stella Kaljuveer: [email protected].

Menționăm că la ediţia „Tourest 2016” au participat la târg peste 500 de expozanţi din 34 de ţări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente