(VIDEO) Debut cu emoții pentru Guardiola la City; Victorie chinuită cu Sunderland

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Manchester City a debutat cu o victorie în Premier League, la primul meci al lui Pep Guardiola pe banca englezilor. City a învins-o greu pe Sunderland, scor 2-1, în primul joc oficial al sezonului.

City a început perfect meciul de sâmbătă. În minutul 4, Sterling a luat o acțiune pe cont propriu, a fost faultat în careu, iar Kun Aguero a transformat cu siguranță de la punctul cu var, deși portarul advers ghicise colțul.

În continuare, City a dominat pe alocuri copios și s-a remarcat printr-o posesie specifică echipelor lui Guardiola, însă Sunderland, care s-a apropiat foarte rar de careul advers, putea să înscrie pe finalul primei reprize, atunci când Defoe a scăpat de marcaj și a reluat periculos, șutul său fiind scos de Caballero.

Manchester City a fost aproape de 2-0 în repriza secundă, la ocazia mare a lui Aguero, însă Sunderland a reușit în cele din urmă să egaleze, prin Defoe. Așa cum s-a întâmplat și în prima parte, apărarea lui City a fost depășită pe zonă centrală, lucru care ar putea fi speculat și de steliști, marți seara. Rodwell l-a găsit excelent pe Defoe, care l-a învins pe Caballero, după ce a speculat poziționarea greșită a apărătorilor adverși.

După golul lui Sunderland, City a forțat cu toate liniile și a obținut târziu victoria, în minutul 87, după autogolul lui McNair. Iheanacho putea să închidă meciul, dar vârful lui Guardiola a ratat o ocazie uriașă, pe contraatac.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...