Învață mai multe despre afaceri. Câștigă o bursă la școala de vară „Descoperă Antreprenorul din Tine”

facebook ads camp diez

În perioada 15-19 august, are loc școala de vară „Descoperă Antreprenorul din Tine”. Dacă ești un tânăr care vrea sau este în proces de dezvoltare a unei afaceri, vrei să cunoști cum poți dezvolta afacerea ta în mod eficient, corect și legal, ai această șansă la școala de vară din tabăra Vatici.

Niciodată nu e prea târziu să inițiezi punerea în practică a visului tău de afacere. Este nevoie de cunoștințe, networking și oameni care să te îndrume cu mare grijă în drumul tău.  Poți face rost de acestea participând la școala de vară. Vei cunoaște o echipă internațională de specialiști în domeniul economic, business, promovare, etc. De asemenea, mentorii vor fi cei care îți vor sprijini cu sugestii ideile tale. Proiectul este unul inedit, întrucât încurajează aplicarea valorilor creștine în dezvoltarea unei noi generații de antreprenori. Vei avea ocazia să cunoști oameni care își vor spune povestea lor de succes, dar și despre provocările lansării și dezvoltării unei afaceri. Participanții vor avea șansa să beneficieze de 2 luni de coaching gratuit din partea mentorilor și speakerilor din SUA, Australia și Moldova.

Unele dintre subiectele prezentărilor școlii de vară vor fi: principii ale succesului, Lean model, determinarea punctelor forte ale afacerii, promovarea online, managementul timpului, construirea încrederii partenerilor și a clienților, negociere și leadership.

De asemenea, vor exista ateliere adiționale cu subiecte de felul: public speaking, managementul bugetului personal, încheierea contractelor, principiile de networking, Bitcoin & Blockchains, exportul pe alte piețe, etc. Prezentările  vor fi  în limba engleză, cu traducere în limba română.

Pe tot parcursul școlii de vară va fi organizat un concurs al proiectelor de business plan, iar la final vor fi oferite premii.

Cunoaște speakerii și mentorii, precum și programul celor 5 zile ale școlii de vară pe http://camp.metanoia.md/

Costuri

Prețul pentru elevi / studenți este – 599 lei

Pentru cei care deja caştigă bani –  999 lei

Biletul îl poți procura pe iTicket.md

Organizatorii oferă și burse care constau în 50% reducere din costul biletului de participare la școala de vară celor care vor trimite un email cu prezentarea ideii lor de afacere și un CV.

Câștigătorii burselor vor fi desemnați în baza unui interviu. Termenul limită este 14 august.

Pentru întrebări, coaching și burse contactați organizatorii la: [email protected] sau la telefon: 067 165 494.

Urmăriți evenimentul și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente