Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este redactoarea Marina Ciobanu.

„În ediția de joi a Ziarului de Gardă aflați ce schimbări aduce noua Procuratură pentru combaterea criemelor economice și corupției, cum vor fi numitți noii șefi și ce interese vechi dirijează structura. De asemenea, aflați ce presupune reorganizarea Comisiei Naționale de Integritate în Autoritatea Națională de Integritate, ce sancțiuni vor putea face noii membrii și de ce materialele jurnalistice nu vor putea sta la baza demarării controalelor.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:54 0:00
Link direct

În același număr citiți în exclusivitate un interviu cu Alexandru Ursu, polițistul din Hagimus care a fost deținut ilegal între 2009-2012 într-o închisoare din stânga Nistrului, cum și-a onorat statul datoria de a-și apăra cetățenii și de ce după maltratări a revenit în poliție.

Joi aflați cum procurora Bețișor a reacționat la investigația care a scos la iveală casa de milioane și mașina condusă prin procură, dar și ce scrie în sentința de motivare a lui Vlad Filat.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG