Unul dintre organizatorii manifestaţiei s-a arătat nemulţumit de reporterii Jurnal TV, care încercau să discute cu protestatarii, şi i-au ameninţat.
Toată acţiunea a fost monitorizată de către mai multe persoane care purtau ochelari şi care au negat că ar avea vreo legătură cu protestul.

Ulterior, ei au fost observaţi printre protestatari cum îi asigură cu apă.

Unii dintre aşa-zişii manifestanţi au fost luaţi la rost de alţi protestatari pentru că au vorbit cu reporterii Jurnal TV.

Şi astăzi susţinătorii lui Şor au fost criticaţi de mai mulţi trecători.

Menţionăm că, grupul de susţinători ai lui Ilan Şor organizează proteste în faţa sediului Jurnal TV pentru a treia zi, timp în care au scandat lozinci împotriva postului nostru de televiziune, au mâncat şi au dansat.

Precizăm că, Ilan Şor a fost reţinut de ofiţerii CNA la sfârşitul lunii iunie, fiind acuzat în dosarul fraudelor de la Banca de Economii. Numele lui apare şi în raportul Kroll ca fiind unul dintre principalii beneficiari ai furtului miliardului. Jurnal TV a reflectat atât şedinţele de judecată care aveau loc în acest caz, cât şi manifestaţiile organizate în faţa instanţelor de judecată de către simpatizanţii lui Şor. Unii au recunoscut că sunt plătiţi, iar alţii, înfuriaţi că reporterul nostru identifică în mulţime şi oameni care nu au habar unde sunt şi de ce protestează, l-au lovit peste mână pe jurnalist.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.