Leancă îl critică pe Chirinciuc pentru crengile de pe un drum „european”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Iurie Leancă, președintele PPEM, îl critică pe ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, pentru crengile și bolovanii de piatră de pe un drum aflat în reparație.

Fostul premier se arată indigrant de faptul că, în loc de marcaje rutiere pe drum sunt plasate crengi și bolovani de piatră.

„Crengi și bolovani de piatră în loc de marcaje rutiere? Așa trebuie să arate construcția unui drum european? Nu mai vorbesc deja de termeni, care deja demult sunt depășiți. Cu aproximativ o lună în urmă i-am cerut explicații ministrului Iurie Chirinciuc privind reabilitarea traseului R1 Chişinău-Ungheni-Sculeni, precum și altor drumuri din țară. Atunci am primit doar niște răspunsuri vagi și lipsite de argumente. Situația la moment a rămas la fel ca și răspunsurile ministrului, iar cetățenii mai trebuie să aștepte până conștiința unor „europeni” se va trezi”, a reacționat Leancă pe o rețea de socializare.

Drumul Chişinău-Ungheni-Sculeni a intrat în reparație în primăvara anului 2014 și ar fi trebuit să fie gata în primăvara acestui an. 13912415_935931656517009_6591676634711929716_n


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...