Usatîi, despre prezidențiale: „Nu face să împarți blana ursului din pădure”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Nostru Renato Usatîi recomandă potențialilor candidați la alegerile prezidențiale să nu împartă „blana ursului din pădure” și spune că partidul pe care îl conduce nu va presta servicii „electorale” celor cărora li se „învârte capul de la singurul gând despre Condrița”.

„Este amuzant să urmărești cum potențialii participanți la cursa prezidențială împart pe rețelele de socializare blana ursului din pădure, judecând profund cine va trece în turul doi și cine nu”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Acesta anunță, totodată, că Partidul Nostru nu intenționează să fie dansator în spatele cuiva și să presteze servicii „electorale” celor cărora li se învârte capul de la singurul gând despre Condrița.

„Noi înșine, fără recomandările „binevoitorilor” dintr-o parte, vom decide ce să facem. De aceea, recomand colegilor să nu facă tam-tam și să nu alerge înaintea trenului, dar să aștepte începutul campaniei electorale, în rezultatul căruia poporul va decide cine și în ce tur va învinge”, mai spune Usatîi.

Amintim că scrutinul prezidențial se va desfășura pe 30 octombrie, iar campania electorală va începe pe 31 august.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...