Recomandări de evenimente pentru miercuri, o zi de nota 10 august

summer1

Suntem în plin august, iar evenimente devin din ce în ce mai calitative. Vedeți mai jos selecția echipei #diez pentru 10 august.

#1. Acoustic Vibes – concertul în aer liber de la Ciocana care reunește unii din cei mai talentați tineri din Chișinău

vibes

VANroads organizează evenimentul „Acoustic Vibes”, care va avea loc pe data 10.08, ora 18:00 în fața clubului Kremlin de la Ciocana. Evenimentul dat se va desfășura sub forma unui concert acoustic, in cadrul căruia publicul va avea ocazia sa audieze coveruri, precum și piese proprii interpretate de trupe și alți tineri talentați.

Detalii pe #diez.

#2. Dreamups Talks with Francisco Cordoba

La ora 18:15, la Dreamups, str. Uzinelor 1. Detalii în eveniment. 

#3. Hospice Angelus Quiz Night August 2016

Ediția de august a quiz night-ului de la Hospice Angelus. Cu începere de la ora 18:30, la Gallo PUB. Intrarea este o donație de 50 lei. Detalii pe Facebook. 

#4. „Arhitecturi Captivante Clasic”

Moldovan National Youth Orchestra continuă seria de evenimente de popularizare a muzicii clasice către publicul larg prin seria de 3 concerte „Arhitecturi Captivante” unde venerăm bijuteriile arhitecturale naționale prin muzică de calitate din diferite generații realizată de ansambluri de cameră, marca MNYO. La 20:00, la Muzeul Național de Artă a Moldovei. Detalii în eveniment. 

#5. BRIGADA SINUCIGAŞILOR 3D la Cinema Patria

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.). Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente