Un bărbat care își arată organul genital femeilor în stradă, reținut de poliție // VIDEO

Polițiștii din Chişinău au identificat şi reţinut bărbatul care îşi demonstra organele genitale în stradă femeilor pe parcursul lunii precedente. Individul s-a dovedit a fi originar din raionul Ialoveni, în vârstă de 33 ani, anterior judecat pentru furt. Acesta este căsătorit şi are la întreţinere doi copii. El a fost reţinut la domiciliu şi escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul procesului de documentare el şi-a recunoscut acţiunile indecente, care au avut loc în cartierul Telecentru şi în preajma unei instituţii medicale de pe strada Grenoble. Totodată el a declarat că nu s-ar afla la evidenţa medicului psihiatru sau la narcolog, însă informaţia va fi verificată ulterior de către poliţiştii. Confom datelor acumulate până în prezent, poliţiştii au stabilit că individul ar fi procedat astfel, în cel puţin cinci cazuri, însă nu este exclusă ipoteza, privind implicarea lui şi în alte cazuri înregistrate în capitală.

Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi va fi cercetat penal pentru huliganism. Conform prevederilor legale, bărbatul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 8 000 lei până la 20 000 lei sau închisoare de până la 5 ani.

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.