(FOTO) Orheienii protestatari, răsplătiţi cu o masă în fața Jurnal TV

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Susținătorii primarului de Orhei, Ilan Șor, au organizat astăzi un protest în fața postului de televiziune Jurnal TV. După ce au scandat lozinci pipărate mai bine de o oră, acestora li s-a făcut foame așa că au instalat mese pliante chiar în fața instituției și s-au pus pe mâncat.

Susținătorii lui Șor au avut parte de un prânz organizat. Toți oamenii veniți la protest au primit caserole cu mâncare. Aceștia au instalat mese și scaune pliante și au luat masa în fața postului de televiziune Jurnal TV.

Orheienii au cerut astăzi sistarea portului TV, pe motiv că le-au denigrat primarul.

Adrian Gîţu, directorul general al televiziunii, a calificat protestul acestora drept „un scenariu regizat de Plahotniuc”.

„Avem bănuiala întemeiată că, unul din capetele „de târg” în obţinerea măsurii preventive date, este şi iniţierea acţiunilor anti-Jurnal TV, fiind evidentă o complicitate, în această privinţă, cu principalul coordonator şi beneficiar al „jafului secolului”, persoana care controlează în totalitate sistemul judiciar din Republica Moldova, controversatul oligarh Vladimir Plahotniuc, care a încercat şi anterior să lichideze postul nostru de televiziune, pentru critica întemeiată adusă”, se arată într-o declarație semnată de Gîțu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...