(VIDEO) Primul succes pentru Mourinho: Man United a câștigat Supercupa Angliei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Manchester United a câștigat duminică Supercupa Angliei la fotbal, așa-numita Community Shield, învingând-o pe Leicester City cu scorul de 2-1 (1-0), pe stadionul londonez Wembley.

Manchester United, antrenată din acest sezon de Jose Mourinho, a deschis scorul în minutul 26 prin Jesse Lingard, după o acțiune personală. „Vulpile” au egalat în minutul 52 prin golgheterul lor, Jamie Vardy, care a profitat de marea greșeală a lui Marouane Fellaini, ce a pasat prea slab către propriul portar. Victoria „diavolilor roșii” a fost adusă în minutul 83 de un nou-venit, starul suedez Zlatan Ibrahimovic, cu o lovitură de cap.

Leicester este surprinzătoarea câștigătoare a ediției trecute a Premier League, iar Manchester United este deținătoarea Cupei Angliei.

Jesse Lingard a marcat ultimul gol pentru United în mandatul antrenorului Louis van Gaal, aducând, din postura de rezervă, victoria în finala Cupei Angliei, iar acum a semnat primul gol al echipei într-un meci oficial după venirea lui Mourinho.

Înaintea meciului, Mourinho a făcut deliciul presei, afirmând că nu ar schimba cariera sa cu cea a tehnicianului lui Leicester, Claudio Ranieri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...