Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul Ea.md


Invitata de astăzi este Nadia Darie

„Revista ea.md nu are vacanță și parcă special, luna august a pregătit multe proiecte interesante. „SenseAbility SummerDARE” este campania care prezintă mai multe interviuri motivaționale, istorii ale eroinelor noastre, fete, femei cu dizabilități care încearcă să demonstreze că în Republica Moldova poți să te eliberezi de clișee și să faci lucruri mari chiar dacă folosești un scaun cu rotile. Ele au fost fotografiate la bazin, iar pictorialele le găsiți pe ea.md.

Nadia Darie
Nadia Darie

Tot acolo avem știri mondene despre fenomenul Carla’s Dreams în România, despre frumusețea molipsitoare a vedetelor de aici și de peste Prut dar și din partea asiatică a continentului. Mai avem rețete delicioase pentru luna august.

Interviu cu o pasionată de pilates găsiți tot pe ea.md, dar și cu o deputată de la noi, promotoare de tradiții.

Mai avem un proiect interesant. Este vorba de 15 femei care schimbă Moldova, dar pe tine te invităm să ne propui o femeie demnă care știi tu că poate să devină un exemplu pentru altele.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:21 0:00
Link direct

Revista ea.md este o revistă a femeilor cu personalitate și are informații din toate domeniile și pe timp de vară.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG