18:30:10 19.04.2024
Stiri

Administratorul paginii de Facebook „NuPlaha” ACUZĂ un incident la adresa sa: „Fix la intrarea în ogradă, un pachet sigilat”

Social 05.08.2016 18:30 Vizualizări5585 Autor: Ziarul National
Administratorul paginii de Facebook „NuPlaha” ACUZĂ un incident la adresa sa: „Fix la intrarea în ogradă, un pachet sigilat” Facebook


Activistul civic Dumitru Alaiba care administrează pagina de Facebook „NuPlaha” susține că a fost zilele trecute protagonistul unei situații bizare.

„Ce-a fost asta? Vin eu zilele trecute acasa. Fix la intrarea în ogradă, în mijlocul drumului un pachet de plastic, transparent, sigilat. Iau și îl ridic să îl analizez mai îndeaproape. Parcă e ceai de plante, parcă e oregano, da poate chiar iarbă, adică marijuana - nu prea vedeam în semiîntuneric. Peste câteva secunde, îmi dau seama ce am făcut ridicându-l, îl arunc jos pe asfalt și îl rod bine cu piciorul de asfalt până nu se rupe în bucăți, după care îl împing sub gard. Și merg să dorm.
Partea străniuță – a doua zi dimineață nu mai era sub gard (deși gunoaie puteai să vezi de tot felul). De ce să dispară o bucată ruptă de plastic de sub gard între orele 12 noaptea și 8 dimineața (fără să existe semne clare că s-a făcut curățenie pe stradă)?”, povestește Alaiba pe Facebook.

Activistul bănuiește că acel pachețel nu ar fi apărut și apoi dispărut întâmplător de acolo.

„Stau și mă gândesc. Da poate cumva intenționat? Poate planul era ca eu să iau chestia aia în casă, după care să mă pomenesc la o bucată de noapte cu poliția la ușă - o vizită nocturnă după ce au primit „informație operativă” că aici se consumă substanțe? Zic și eu. Nu de alta, da puțini aveau să creadă istoria cum s-a pomenit o jumate de kil de marijuana la mine în casă. „Am găsit-o în drum și am luat-o”. Aha.. Nici eu nu aș crede :). Ar fi grav dacă ar exista asemenea grețoși care pe banii furați de la oameni se ocupă cu așa mârșăvenii… Iată tipajul de oameni pe voturile cărora se bazează alde Plahotniuc și tot partidul lui așa-zis democrat. Iată-i. Cele 8-10%. Plus, sunt niște lenoși și fac lucrul alehamite. Oamenii ce mă știu mai bine cunosc obiceiurile mele de consum și nu vor crede în ruptul capului că la mine în casă au ce căuta așa substanțe și în așa cantitate. Iar când vrei să i-o faci cuiva în halul ăsta, e important ca anume cei din jurul lui să nu excludă posibilitatea.

Menționăm că, anterior, și jurnalista Natalia Morari a fost avertizată să aibă grijă unde își lasă geanta pentru a nu-i fi plasate lucruri interzise și apoi să fie invitată să dea explicații.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md