De cealaltă parte, reprezentanţii companiei susţin că zborul NU a fost anulat din vina lor, ci din cauza angajaţilor aeroportului din Lisabona, care nu ar fi reuşit să deservească toţi pasagerii în timpul acordat pentru îmbarcare. 

Cursa Lisabona-Chişinău, programată pentru miercuri, ora 23:25, a fost amânată pentru astăzi, la ora 08:45. Asta chiar dacă cei peste 190 de pasageri erau deja la bordul aeronavei când au fost anunţaţi că trebuie să coboare şi să mai aştepte câteva ore. Rudele care îi aşteptau pe cei dragi de ore bune în Aeroportul Internaţional Chişinău s-au arătat nemulţumite de întârziere, întrucât unii din cei aflaţi la bord aveau şi copii.

După ore bune de aşteptare, oamenii au ajuns la Chişinău abia astăzi, în jurul orei 16. Ei spun că nimeni nu le-a oferit nicio informaţie despre cauza amânării cursei. 

Reprezentanţii companiei aeriene spun însă că nu ei sunt vinovaţi de amânarea zborului, ci personalul aeroportului din Lisabona.

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional Chişinău, şi o cursă Moscova-Chişinău, care trebuia să ajungă astăzi la ora 15:30, va ajunge abia la ora 21.