A fost lansat primul portal on-line de accesare a fondurilor europene pentru localitățile din Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Centrul de Drept și Inițiative Democratice (CDID) a anunțat lansarea primului portal on-line de accesare a fondurilor europene disponibile pentru localitățile din Republica Moldova și România – www.accesfonduri.eu.

Prin intermediul platformei de accesare a fondurilor transfrontaliere europene – www.accesfonduri.eu, autoritățile publice din Republica Moldova pot solicita on-line un parteneriat sau înfrățilre cu o autoritate publică din spațiul european. Aceași opțiune este disponibilă și pentru autoritățile publice locale europene, care pot solicita un parteneriat cu primăriile din Republica Moldova.

În cadrul platformei sunt prezentate toate informațiile necesare despre fondurile europene disponibile autorităților publice locale din Republica Moldova. Ținând cont de faptul că aceste finanțări au un caracter transfrontalier, fondurile disponibile prin cadrul acestor programe operaționale pot fi accesate doar prin intermediul unor proiecte comune, fiind nevoie de un parteneriat sau înfrățire cu autoritățile publice cantrale, regionale sau locale din UE.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...