Accident la Vatra. Un locuitor al capitalei a tamponat un pieton și a fugit de la locul faptei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 48 ani, a tamponat în seara zilei de ieri un pieton pe o stradelă din comuna Vatra și a părăsit locul accidentului. În urma tamponării, victima în vârstă de 54 ani s-a ales cu fracturi în regiunea cutiei toracice, fiind transportat şi internat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ofiţerii de investigaţii au identificat şi localizat şoferul, care ar fi părăsit intenţionat locul faptei, fără să informeze poliţia despre incident. Bărbatul şi-a recunoscut acţiunile, invocând faptul că, victima n-ar fi avut nevoie de primul ajutor medical.

În pofida acestui fapt, conducătorul auto era obligat conform legii în vigoare, să informeze autorităţile competente despre producerea incidentului.

Bărbatul urmează să fie cercetat penal și va primi o amendă de până la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...