Recomandări de evenimente pentru prima joi din august 2016

1
Foto: businessinsider.com

Petrece prima zi de joi a lunii august 2016 într-un mediu inedit. Nu sta acasă, ci alege să mergi cu prietenii sau cu familia la unul dintre evenimentele recomandate de redacția #diez.

# Sunny Decoupage la ora 15:00 la Tucano Coffe Brasil

Ceează ilustrații colorat eîntr-un mediu distractiv. De data aceasta imaginile colorate ilustrate pentru cutiutile noastre magice vor fi despre iarnă, da, da corect. E vară și e cald, deaceea organizatorii au hotărât să vă răcorească puțin.
Taxa de participare este de 270 lei (cutii medii de 17x17cm, 12x20cm, 14x24cm), plus toate materialele incluse. Mai multe informații despre eveniment citește pe Facebook. 

# Lansarea Volumului 2 al trilogiei „Amintiri din viitor” de Andreea Russo la ora 17:00 la Muzeul Național de Artă al Moldovei

Vino la lansarea volumului II al trilogiei „Amintiri din Viitor” de Andreea Russo! Joi, 4 august, ora 17:00 la Muzeul Național de Artă al Moldovei din Chișinău, str. 31 august 1989, nr. 115.

Doar în timpul lansării, cartea va putea fi procurată cu 100 lei (40% reducere)! La sfârșitul evenimentului va avea loc o sesiune de autografe.

Cum e să trăiești fără amintiri? Cum e să știi că acestea sunt scrise într-un jurnal de care îți e frică? O frică față de un trecut în care cunoșteai viitorul.

Puteți plasa o precomandă la Volumul II pe Bestseller cu livrare gratis. Mai multe despre eveniment citește pe Facebook. 

# Dezvoltare Personală – 8 seminare gratuite în luna august la centrul Ascending la 17:30

În luna august vă oferim 8 seminare gratuite de dezvoltare personală! Nu rata această posibilitate de a beneficia gratuit de aceste seminare interactive.

Aici vei avea parte de un șir de tehnici și practici uimitoare, discuții productive, relații noi, jocuri distractive și timp valorificat la maxim. Alege seminarul care ți se potrivește! Poți participa la cel mult 3 seminare. Durata fiecărui seminar este de 2-3 ore. Pentru fiecare seminar sunt disponibile 15 locuri. Urmărește pagina de Facebook pentru a te putea înscrie la seminare.

# Felicidad Latina Party with Special Guests la ora 20:00 la Promo Caffe

Școala de Dansuri Felicidad Latina vă îndeamnă să petreceți o seară de dans cu invitați din Venezuela. Veți avea parte de cea mai buna muzică și workshop de la invitații noștrii speciali. Pe parcursul evenimentului, nu se permite frumatul a nici un fel de substanțe. În timpul evenimentului vă veți delecta corpul și sufletul cu mișcări plăcute și cu energie pozitivă. Intrarea este gratuită, se va achita doar ceea ce veți consuma. Mai multe informații despre petrecere află pe pagina de Facebook a acesteia.

# Dreamups Talks cu Grigore Raileanu la ora 18:15 la Dreampu Innovation Campus

Noi zicem că afacerile din start trebuiesc gândite global. Mai ales când vorbim de o țară mică, așa ca Republica Moldova.

Tocmai de accea, te invităm la un eveniment captivant dedicat tuturor celor care au în ADN spirit antreprenoria, unde Grigore Răileanu va fi cel ce va împărtăși experiența sa de dezvoltare a unui business la nivel global. Vino și află mai multe despre provocările pe care le-a întâlnit, reușitele și cel mai important cum a reușit să îmbine perfect experiența tehnică cu businessul.

Pentru a beneficia de bilet gratuit, înregistrează-te pe următorul link. Mai multe despre eveniment află pe pagina de Facebook a acestuia. 

# Discuție Publică. Sexul comercial: Lupta pentru Drepturi, la ora 19:30 la Teatrul – Spălătorie

Discuția publică „Sexul Comercial: Lupta pentru Drepturi” își propune ca scop să abordeze sexul comercial prin prisma drepturilor omului, și anume drepturile lucrătoarelor și lucrătorilor sexului comercial. Această discuție se setează în contextul declarării poziției de decriminalizare a sexului comercial de către Amnesty International în anul 2015, precum și intenția organizației să dezvolte politici pentru asigurarea drepturilor lucrătoarelor/lucrătorilor sexului comercial. Aceasta la rîndul său a declanșat un șir de dezbateri, dat fiind că există o diviziune puternică dintre poziția feminismului liberal, aka „e corpul meu și fac ce vreau cu el”, și poziția feminismului radical, și anume sexul comercial nu ar trebui să existe în general ca opțiune de lucru și e nevoie să fie exterminat. La această discuție vom încerca să găsim răspunsuri la următoarele întrebări: ce presupune decriminalizarea sexului comercial? Care sunt drepturile lucrătorilor/lucrătoarelor sexului comercial? Ce ar trebui să facă statul să le asigure drepturile omului? Cum la moment se încalcă drepturile lucrătoarelor/lucrătorilor sexului comercial? Și multe altele.

Invitatele evenimentului sunt Cristina Pereteatcu, Directoarea ExecutivăAmnesty International Moldova și Boglárka Fedorkó, invitată specială din partea Comitetului Internațional a Drepturilor Lucrătorilor/toarelor Sexului Comercial din Europa (www.sexworkeurope.org).

Evenimentul se va desfășura în limbele Română, Rusă și Engleză.
Intrarea este gratuită. Locurile sunt limitate, vă încurajăm să veniți din timp pentru a reuși să prindeți locuri. Mai multe informații află pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente