Valentina Ignat are 50 de ani. Femeia povesteşte că totul a început de la nişte simple stări de oboseală şi ameţeli. Pentru că starea ei de sănătate se înrăutăţea, a hotărât să facă investigaţii medicale. Din nefericire, doctorii i-au stabilit un diagnostic dur. Este vorba de amiloidoză, o boală foarte rară, care îi afectează inima, plămânii, ficatul, precum şi alte organe. Maladia a obligat-o să stea ţintuită la pat în spitalul raional, dar Valentina speră că va trece peste această grea încercare a vieţii.

Medicii din Moldova spun că nu o pot ajuta cu nimic şi că singura ei şansă de a supravieţui este un tratament într-o clinică de la Bucureşti, care ar costa în jur de 25 de mii de euro.

Membrii familiei sunt disperaţi, întrucât Valentina trebuie să înceapă procedurile de urgenţă, dar nu pot aduna suma necesară. Ar vrea să vândă casa, dar nu s-au găsit cumpărători, aşa că cer ajutorul oamenilor, pentru a-i putea salva viaţa mamei.

Toţi cei care doresc să ajute această familie să-şi salveze mama pot transfera bani pe conturile afişate pe ecran sau pot apela la numărul de telefon 068048999.