Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe străzile Mitropolit Dosoftei, Henri Coandă și Ion Creangă

   1714

Primăria municipiului Chişinău anunţă că în perioada 03 august- 30 septembrie  2016 va fi suspendat traficul rutier pe străzile Mitropolit Dosoftei, Henri Coandă și Ion Creangă, tronsonul cuprins între Calea Ieșilor și str. Mihai Viteazul și îngustarea parțială a tronsonului cuprins între str. H. Coandă și Bucuriei,  în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparație a traseului termic.

În perioada executării lucrărilor de reconstrucție a rețelei termice de pe str. Mitropolit Dosoftei, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează: 

Rutele nr. 108, nr. 121, nr. 123, nr. 126, nr. 135, nr. 171, nr. 172, nr. 174:
Tur:
de pe str. Ion Creangă, respectiv Calea Ieșilor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor. 

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău