Casa fiicei lui Constantin Cheianu, ținta unui atac: A fost o armă de foc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Casa fiicei jurnalistului Constantin Cheianu a fost ținta unui atac cu o armă de foc. În rezultatul, geamul casei acesteia a fost spart.

Informația a fost făcută chiar de către Cheianu, pe pagina sa de Facebook, acesta postând cu o poză și cu geamul spart al casei fiicei sale. Potrivit acestuia, atacul a avut loc în noapte de 1 spre 2 august.

13912455_766814906793787_8318938333783247012_n (1)

„Astăzi mai mulţi poliţişti au fost acasă la fiică-mea pentru a cerceta incidentul cu geamul spart. Au stabilit că nu e vorba de o pietricică ori altceva de genul acesta, ci de un proiectil lansat dintr-o armă de foc, proiectil (glonte, bilă, etc.) pe care, însă, nu l-au putut găsi. Versiunea lor prealabilă este „act de huliganism”, în oraş s-au mai întâmplat cazuri din astea, cu huligani care au împuşcat din maşini din arme pneumatice în oameni. Dă doamne să fie aşa şi să mai fie şi găsiţi acei huligani. Poliţia a zis că în vreo săptămână va face lumină”, a declarat Cheianu pe o rețea de socializare.

Jurnalistul tine să creadă însă că este vorba despre un avertisment în legătură cu activitatea sa jurnalistică, de genul cărora au mai avut loc.

„Cu trei ani în urmă şi mie Procuratura Generală, Procuratura Chişinăului şi SIS mi-au promis că în câteva săptămâni îmi vor spune cine mi-a trimis sms-ul cu conţinutul ‘Opreşte-te căci altfel te oprim noi…’, ca in final să spună că nu au găsit nimic. Totuşi, un lucru mă face optimist de data aceasta: toţi poliţiştii care au fost astăzi acasă la fiică-mea ( mai mult de zece inşi) au spus că privesc ORA DE RAS şi că le place…”, a punctat jurnalistul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...