(video) Drifturi nocturne la o stație PECO. Un tânăr va rămâne fără permis și plăcuțele de înmatriculare

collage

Un tânăr a rămas fără plăcuțele de înmatriculare ale automobilului și riscă să rămână și fără permisul de conducere după ce a făcut mai multe manevre periculoase pe teritoriul unei stații PECO.

Cazul a ajuns în atenția Inspectoratul Național de Patrulare după ce un internaut a postat pe pagina sa de Facebook imagini video cu drifturile nocturne din benzinărie ale șoferului teribilist. Imediat, poliția a înregistrat cazul și a fost inițiată o cauză contravențională.

Astfel, ca urmare a acțiunilor comune întreprinse de angajații INP și IP Ungheni și Fălești s-a stabilit că incidentul a avut loc în noaptea de 31 iulie spre 1 august, în jurul orei 02.00, la stația Peco din satul Sculeni, raionul Ungheni, iar persoana care se afla la volanul automobilului de model „Audi” s-a dovedit a fi un bărbat de 27 de ani, locuitor al satului Călugăr, raionul Fălești.

Tânărul șofer s-a ales cu un proces verbal, acesta fiind sancționat pentru deteriorarea drumurilor, pasajelor de nivel, mijloacelor tehnice de dirijare a circulaţiei rutiere, altor instalaţii rutiere, încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor și nerespectarea de către conducătorul de vehicul a indicatoarelor rutiere de interzicere cu aplicarea a trei puncte de penalizare și cu ridicarea plăcuților de înmatriculare.

La fel, agenții constatatori din cadrul IP Ungheni documentează acţiunile acestuia şi prin prisma art. 354 Cod Contravențional al R. Moldova.

Deoarece șoferul avea acumulate anterior 12 puncte de penalizare, a fost depășit numărul de puncte permis prin legislație, angajații INP fiind nevoi’i s[ solicite organului competent ridicarea dreptului de a conduce un automobil pe un termen de 12 luni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente