Doi tineri au încercat să fugă din Moldova după ce au săvârșit mai multe infracțiuni grave

Безымянный

Polițiștii de frontieră au acordat suportul în depistarea și reținerea a doi tineri moldoveni, care erau bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de omor și sustragere a bunurilor materiale.

În primul caz, la data de 31 iulie curent, la nivelul Sectoarelor Poliției de Frontieră „Criva” și „Briceni” a parvenit solicitarea din partea reprezentanților Inspectoratului de Poliție Briceni, privind reţinerea unui moldovean de 21 de ani, care este bănuit de comiterea unui omor. Tânărul a încercat să se ascundă, după ce l-a înjunghiat pe amicul său de pahar. Polițiștii de frontieră, ajutați de colegii patrupezi, Alîi și Leo, au reușit să rețină persoana bănuită, ascunsă într-un lan de floarea soarelui din proximitatea orașului Lipcani. Conform procedurilor legale, tânărul a fost predat Inspectoratului de Poliţie Briceni, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor ce se impun.

În cea de-a doua reținere, la data de 1 august curent, în punctul de trecere Ocnița-feroviar, un călător a solicitat ajutorul polițiștilor de frontieră, în vederea identificării unei persoane necunoscute care i-a sustras poșeta, unde avea actele de identitate şi mijloace financiare. În context, angajații Sectorului Poliției de Frontieră „Ocnița” au inițiat acțiuni operative de căutare a hoțului. La scurt timp, în sala de așteptare a gării a fost identificat un bărbat de 27 de ani, pe care victima l-a recunoscut ca cel ce i-a sustras bunurile. Tânărul moldovean a fost transmis angajaţilor Inspectoratului de Poliţie Ocniţa, pentru elucidarea tuturor circumstanțelor infracțiunii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente