Astăzi, Horia Manoliu, fost director de marketing al clubului, în prezent noul preşedinte al AFC Rapid a înscris oficial echipa în Liga Municipală din Bucureşti, cu drept de participare în sezonul competiţional care va începe în această toamnă. "Vom face tot ceea ce putem pentru ca această echipă să joace în noul sezon. Rapid nu moare!", a spus Manoliu după ieşirea din sediul AMFB.

Surse din Giuleşti afirmă că istoricul legendarilor alb-vişinii va ajunge, după faliment, la Horia Manoliu, cel care a înscris AFC Rapid Bucureşti la AMFB, după ce acesta a primit dreptul de a beneficia de tradiţia ceferiştilor ca urmare a unei decizii pe care a luat-o George Copos.

Conform unei informaţii publicate de Ilfov Sport, Rapid are şanse mari va fie înscrisă direct în Liga 4, pentru că Liga 5 ar putea să nu se mai dispute la Bucureşti din lipsă de echipe. Oricum se aşteaptă până pe 16 august să se înscrie formaţiile pentru ambele ligi. Din partea FRF a sosit informaţia că din sezonul viitor nu va mai exista baraj pentru accederea în Liga 3 ca până acum, ci se va promova direct.