Actualitate

Responsabilul din cadrul Sheriff găsit spânzurat, ţinta unui asasinat organizat de către „detaşamentele morţii” de la Tiraspol?

Zilele trecute, un rseponsabil al companiei Sheriff a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Tiraspol, nu departe de o benzinărie aparţinând grupului industrial.

Miliţia a idenfiticat cadavrul ca aparţinând unui şef de departament din cadrul Sheriff.

Presa de la Chişinău notează că autorităţile din regiunea transnistreană încearcă să elucideze cazul, invitându-i pe toţi cei care se află în posesia unor informaţii utile anchetei să contacteze miliţia.

Oamenii legii au refuzat să facă public numele persoanei, însă pe reţelele de socializare din stânga Nistrului circulă informaţia că bărbatul spânzurat ar fi un oarecare Poplavski.

Potrivit politologului şi jurnalistului Serghei Ilcenko, persoana respectivă ar fi fost victima unei reglări de conturi între Grupul Sheriff, care controlează cea mai mare parte a economiei şi Sovietul Suprem din regiunea separatistă, pe de o parte, şi liderul transnistrean Evgheni Şevciuk, pe de altă parte.

Serghei Ilcenko a explicat că acest presupus asasinat este cel mai probabil o tentativă de intimidare a conducerii Sheriff de către unul din „detaşamente morţii” din cadrul KGB de la Tiraspol.

Oficial, crima va fi pusă pe seama unui conflict personal şi poate că va fi inventat şi un autor al crimei – cel mai probabil un dependent de droguri, a opinat Ilcenko.

 infoprut.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *