(foto) Standurile cu limonadă proaspătă au ajuns la Chișinău. O tânără a luptat pentru ideea sa

limonadacollage

În filmele americane mereu vedem cu tinerii vând limonadă proaspătă alături de casele sale pentru a face bani de buzunar, iar părinții îi susțin pentru a le deprinde spiritul antrepenorial. Iată un asemenea caz am observat și la Chișinău.

Nata Andreev de la Centrul American de Resurse a observat o fetiță care vindea limonadă proaspătă pe str. Mateevici, lângă Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Întrebată de ce face asta, tânăra a spus că a fost în Statele Unite și a văzut acolo tineri cu standuri cu limonadă, și atunci a spus că ar vrea să încerce o astfel de inițiativă și acasă. Mama sa a fost foarte sceptică de idee, totuși a lăsat-o să încerce.

Paharul mic de limonadă costă 10 lei, paharul mare – 15 lei, iar întreaga sticlă – 80 de lei.

UPDATE: Tânăra este fiica lui Ruslan Cojocaru, proprietarul lanțurilor de restaurante Oliva și Tucano Coffee. Astfel familia a încercat să o susțină să învețe să facă primii bani dintr-o ideea care a venit din partea tinerei.

Echipa #diez crede că trebuie susținute astfel de inițiative ale tinerilor astfel dacă treceți azi pe Mateevici gustați din limonada tinerei.

Photo Credit: Nata Andreev
Photo Credit: Nata Andreev
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente