(video) Un tânăr, filmat în timp ce fură un telefon mobil de 15.000 de lei din vitrină unui magazin

6-700×352

Un tânăr în vârstă de 19 ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut şi cercetat penal de către ofiţerii de investigaţii ai IP Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru faptul sustragerii unui telefon mobil, în valoare de 15 000 lei, dintr-un magazin de telefonie mobilă. Poliţia a fost sesizată după ce administraţia magazinului a constatat lipsa telefonului din vitrină.

Astfel în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală poliţiştii au examinat camerele de supraveghere, instalate în local, care au surprins momentul futului. Făptaşul a fost identificat şi reţinut la câteva ore de la incident, fiind escortat şi audiat la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Ciocana.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani. Este de menţionat că, bănuitul anterior a fost reţinut şi documentat pentru infracţiuni analogice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente