(foto) La RIO a fost arborat drapelul Moldovei. Primele imagini cu sportivii noștri în Satul Olimpic

1

Joi, 29 iulie, în zona de festivități a Satului Olimpic, a avut loc ceremonia de arborare a Drapelului de Stat a Republicii Moldova. La emoționantul eveniment a asistat în componentă deplină primul grup de sportivi moldoveni, deplasați la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016, alături de conducători și antrenori.

Contactată de www.olympic.md, Larisa Popova a oferit primele  detalii despre deplasarea delegației olimpice a Moldovei pe continentul sud-american. „Am ajuns cu bine la Rio de Janeiro. După procedura obligatorie de acreditare, am fost repartizați în Satul Olimpic. După câteva ore de odihnă, am vizitat primele complexe sportive, aflate pe teritoriul Satului Olimpic, deși ultimele pregătiri se vor desfășura la Complexele Olimpice, aflate pe teritoriul orașului Rio de Janeiro”.

Între timp,  până la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de pe stadionul Maracana din 5 august la Rio de Janeiro, torţa olimpică este purtată pe ultimele sute de kilometri până la orașul-gazdă a Olimpiadei 2016.

În ansamblu, ștafeta torței olimpice urmează să fie purtată de 12 mii de participanți la acest veritabil lanț uman, prin 83 de orașe, incluzând cele 26 de capitale ale statelor componente ale Braziliei.

17

11

12

13

14

15

16

 

2

3

4

5

6

8

9

10

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente