Bavarezii au deschis scorul în minutul 7, atunci când Julian Green a fructificat centrarea lui Alaba. Peste cinci minute, acţiunea lui Benko a fost finalizată simplu de Ribery, iar Bayern conducea cu 2-0. Green a marcat din nou la capătul primei jumătăţi de oră şi peste doar cinci minute şi-a completat evoluţia excelentă cu un nou gol, dintr-o poziţie suspectă de offside.

Julian Green a declarat că "să înscrii un hat-trick într-o repriză unui adversar ca Inter este foarte frumos. Sunt atacant, aşa că trebuie să marchez şi dacă pot înscrie un hat-trick e cu atât mai frumos şi mă bucur pentru acest lucru”. Inter n-a reuşit decât golul de onoare, marcat de Icardi, în minutul 90. S-a terminat 4 la 1 pentru Bayern, care are două victorii în trei meciuri la International Champions Cup.

Argentinianul de 23 de ani admite că o asemenea partidă, ca cea cu Bayern Munchen, în pofida rezultatului, îi vor ajuta pe „nerazzurri” să se motiveze şi să se pregătească de debutului din Serie A Tim. „Astfel de partide întotdeauna sunt utile în pregătirea noului sezon, care va începe pe 21 august. Să joci împotriva unei echipe ca Bayern Munchen cu siguranţă că ne ajută pe toţi, ajută echipa, pentru că astfel de meciuri te motivează”, a replicat Icardi. Inter va juca în prima etapă pe terenul lui Chievo.

Derby d'Italia, dintre Juventus şi Inter, se va disputa în etapa a 4-a. "Bătrâna Doamnă" va întâlni AC Milan în etapa a 9-a şi Napoli în a 11-a.

Derby della Madonnina, Inter-Milan, va avea loc în etapa a 13-a.