Studenţii agrarieni, conduşi de către tehnicianul Alexandru Şestopal, au pornit din primele minute în atac şi după 10 minute conduceau cu 18-16.

În mitanul secund, oaspeţii îşi revin din şocul debutului şi preiau conducerea pe tabela de marcaj, scor 20-25.

Până la urmă, echipa antrenată de Ruslan Varzari s-a impus la limită cu scorul de 70-71 şi şi-a păstrat poziţia fruntaşă în clasament.

Un alt pretendent la un loc pe podium, clubul Gama-Sind Cahul, a găzduit lotul de la Universitatea de Medicină şi Farmacie şi s-a impus fără probleme cu scorul de 72-49.

Râbniţa-UTM a învins pe teren propriu lotul de la Soroca-Baschet cu scorul de 95-72 şi păstrează şanse de calificare în cvartetul care va juca în faza play-off.

Admirals-UTM a găzduit lotul de la Universitatea de Stat din Tiraspol şi a câştigat cu scorul de 73-67.

După 10 etape, Donbaschet-USM conduce plutonul fruntaş cu 19 puncte, urmată la o diferenţă de un singur punct de UASM, respectiv Gama Sind. Departajarea locurilor 2-3 s-a efectuat în baza coşurilor marcate. Urmează în ordine Râbniţa-UTM şi Admirals-UTM, ambele cu câte 15 puncte. Universitatea de Stat din Tiraspol cu 14 puncte şi Universitatea de Medicină cu 11 puncte ocupă următoarele două poziţii, ultimul loc revenind jucătorilor de la Soroca Baschet cu 10 puncte.

Următoarea etapă va avea loc duminică, 22 februarie. Derby-ul se va juca la Cahul între Gama-Sind şi BC Agro.