Neașteptat! În Moldova s-au ieftinit țigările

Fumătorii pot avea motiv de bucurie. Mai multe mărci de țigări de import s-au ieftinit, unele chiar cu 4 lei.

Începând cu finele săptămânii trecute, la gheretele care comercializează produse de tutungerie pot fi găsite țigări cu preț redus. Astfel, un pachet de Marlboro poate fi cumpărat cu 15 lei, și nu cu 18 cât costa anterior. Un pachet de Marlboro Red sau Gold s-a ieftinit chiar cu 4 lei, astfel costă 14 lei.

În același timp, mai multe poziții de Chesterfield se ieftinesc de la 16 la 13 lei, un pachet de LM de la 14 la 12 lei, iar Bond cu 1 leu. S-au iefitnit și țigările Kent cu 4 lei. Astăzi, un pachet de Kent costă 14 lei.

Contactați de Moldova.ORG, reprezentații Acvilingrup, care sunt distribuitori Marlboro în Republica Moldova, au refuzat să ne comenteze, argumentând doar că ieftinirile sunt o consecință a situației pe piață. Reprezentanții Le Bridge, distribuitorul mărcii Kent în Moldova, la fel s-au abținut să ne comenteze ieftinirile.

De menționat că micșorarea prețurilor la țigări vine la scump timp după ce la finele lunii decembrie, aceleași mărci s-au ieftinit considerabil. Este vorba de țigările Marlboro, Kent, Chesterfield și Camel.

Atunci, în urma reducerii prețurilor, un pachet de țigări Marlboro și Kent costau 18 lei față de 24 de lei cât costa anterior. Un pachet de Chesterfield se ieftinise cu 2 lei, la 16 lei, iar un pachet de Camel cu 5 lei și costa 14 lei.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.