Hillary Clinton iese la atac: Donald Trump nu are temperamentul de a fi preşedinte şi comandant al armatei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Hillary Clinton, desemnată oficial candidatul democrat în scrutinul prezidenţial american, a avertizat, vineri, că adversarul său republican, Donald Trump, nu are temperamentul de a fi preşedinte şi comandant al forţelor armate ale Statelor Unite, informează ziarul Financial Times.

„Donald Trump nu poate gestiona nici măcar o campanie electorală prezidenţială dură şi tumultoasă”, a declarat Hillary Clinton.

„Imaginaţi-vă, dacă îndrăzniţi, cum ar fi Donald Trump în Biroul Oval în faţa unei crize majore. Un om care poate deveni irascibil la un mesaj pe Twitter nu este un om de încredere în gestionarea arsenalului nuclear”, a adăugat fostul secretar de Stat american.

La o săptămână după ce Doinald Trump s-a autoetichetat drept „legea şi ordinea” în combaterea terorismului şi infracţionalităţii, Hillary Clinton a îndemnat alegătorii să respingă viziunea pesimistă asupra Statelor Unite şi să accepte perspective optimiste.

„Un măreţ preşedinte democrat, Franklin Delano Roosevelt, a respins în mod perfect politicieni de genul lui Trump acum peste 80 de ani, în vremuri mai periculoase; a spus: «singurul lucru de care trebuie să ne temem este însăşi teama». Nu vom construi ziduri, ci o economie în care oricine vrea un loc de muncă bine plătit să obţină unul. Şi vom construi o cale de acordare a cetăţeniei milioanelor de imigranţi care contribuie deja la economia noastră”, a subliniat Clinton.

Donald Trump s-a remarcat printr-un discurs antiimigraţie şi prin propunerea unor măsuri dure de consolidare a securităţii şi combaterii terorismului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...