Yahoo revine cu o nouă aplicaţie de Messenger pentru Windows şi macOS

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Yahoo încă mai crede că Messenger mai poate fi un produs de succes şi lansează două noi versiuni pentru Windows şi macOS. Asta înseamnă că pe desktop va mai exista şi după 5 august.

Noile versiuni pot fi descărcate gratuit şi este mai relevant ca niciodată să le descărcaţi într-un timp cât mai scurt de la această adresă. Nu de alta, dar dacă insistaţi să folosiţi în continuare vechile versiuni de Yahoo Messenger, acestea vor înceta complet să mai funcţioneze după data de 5 august.

Noul program are o interfaţă complet diferită faţă de orice altă creaţie Yahoo pe care aţi experimentat-o vreodată. Câteva funcţii, în special, merită toată atenţia.

Lista include posibilitatea ştergerii mesajelor gata trimise, o funcţie ideală pentru momentele în care aţi scris un text la nervi sau aţi făcut o greşeală de ortografie. Puteţi căuta rapid şi trimite reacţii sub formă de GIF-uri folosind Slack. Mai este inclusă posibilitatea de a da like la postări şi de a trimite rapid seturi stufoase de fotografii doar prin tragerea lor din Finder sau File Explorer în fereastra de chat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...