Incident ciudat! Un bărbat a încercat să fure torţa olimpică // VIDEO

Un bărbat a fost aruncat la pământ, iar apoi reţinut, după ce a încercat să fure flacăra olimpica. Cazul a avut loc pe străzile din oraşul brazilian Guarulhos din Sao Paulo, scrie Daily Mail.

Bărbatul, care se afla pe marginea drumului, a încercat să-l atace pe sportivul care alerga cu torţa olimpică, dar a fost oprit de poliţiştii care asigurau paza procesiunii. Cel puţin zece ofiţeri de poliţie au intervenit. O poliţistă s-a lovit la cap în acest incident.

Bărbatul a fost arestat de Forţa Naţională de Securitate Publică. Incidentul nu a afectat cursul evenimentului, iar ruta nu a fost schimbată

Flacăra olimpică o să ajungă pe data de 5 august în Rio de Janeiro, pe stadionul Maracana.

De notat că pe 18 iulie un protestatar a încercat să stingă flacăra olimpică în timp ce un atlet fugea pe străzile oraşului Joinville din Brazilia. Insul avea un extinctor şi chiar a apucat să deschidă tubul până să fie imobilizat.

Flacăra „a rezistat” extinctorului, iar atletul care purta torţa şi-a continuat alergarea. În cazuri de urgenţă, flacăra olimpică poate fi aprinsă imediat.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.